IPhone reparation København

IPhone reparation i København

My Mobile Butik udfører iPhones reparationer til gode priser. Vi kan udføre alle former for reparationer på iPhones i København, og vi benytter udelukkende originale dele. 

Vi tilbyder billig iPhone reparation

Vi tilbyder reparationer på iPhone for kunder i København. Vores fysiske butik er beliggende tæt på bydelene Nørrebro og Vesterbro, hvor gaderne Nørrebrogade og Vesterbrogade blot er få minutter væk på gang. 

Kort og godt udfører vi iPhone Repair af alle Apples iPhone modeller, uanset årgangen. 
Vores services dækker alle reparationer, herunder iPhone skærm reparation er en mulighed.

FAQ:

Hvad koster det at reparere en iPhone?
- Det er forskellige fra model til model, samt skaden. Vi tilbyder dog billige reparationer på iPhones, som gør din iPhone klar igen. Jo ældre din iPhone, desto billigere bliver din iPhone reparation.

Hvad koster det at få repareret en skærm?
- En ny iPhone skærm svinger i pris.

Priseksempler på iPhone skærme:
Phone 8: 599 kr.
iPhone 6: 399 kr.
iPhone 12 Pro Max: 2699 kr.

Du kan tjekke priserne iPhones her.

Kan man iPhone repareres?
- Det korte svar er ja. Der er dog få undtagelser, hvis din iPhone er totalskadet. Dog skal der meget til for, at vi siger nej. Vi gør vores bedste for at få din iPhone til at virke igen.

Hvor lang tid tager reparation af iPhone?
- Vi tilbyder hurtige reparationer til alle iPhones. De fleste reparationer foretages hurtigt inden for 30 min. Dog kan det godt ske, at det kan tage længere tid.

Kontakt os

Hvis din iPhone trænger til en reparation eller, at du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores formidable kundeservice, som er klar til at hjælpe dig på:

Telefon: +45 32 12 58 30

info@mymobilebutik.dk