IPhone reparation i København

Hos My Mobil Butik udfører vi alle former for IPhone reparationer til gode priser. Vi tilbyder IPhone rep i hele København, hvor vi bestræber os på at gøre det hurtigt og billigt. Derudover har vi åbent hver dag, så du har altid mulighed for at få en IPhone repair med tilfredshedsgaranti.

Vi tilbyder billig iPhone repair

Kort og godt tilbyder vi IPhone rep på alle Apples modeller. Det gælder alt fra XS til IPhone 13, og vores eksperter står klar til at hjælpe uanset om det er et råd eller en IPhone rep. Vi tilbyder alle slags reparationer, så er dit glas ødelagt, er der en software fejl eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig.

Hos My Mobil benytter vi os uden lukkende af originale dele, med henblik på at du kan opretholde din garanti. Derudover tilbyder vi online bestilling af IPhone repair, så du slipper for at forklare din situation i butikken.   

Så har du været uheldig med din IPhone? Vi står til rådighed, og tilbyder en billig og hurtig IPhone repair. Samtidig med giver vi 100% tilfredshedsgaranti, så lige gerne et smut forbi vores butik.

Vores beliggenhed

Vores fysiske butik ligger på Istedgade, hvor gaderne Nørrebrogade og Vesterbrogade blot er få minutter væk. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om det handler om en IPhone rep eller køb af en brugt telefon.

Du er derfor hjertelig velkommen til at komme forbi vores butik, for at få en uforpligtende snak. Ligeledes er du velkommen til at kontakte os her.  

FAQ:

Hvad koster det at reparere en iPhone?
- Det er forskellige fra model til model, samt skaden. Vi tilbyder dog billige reparationer på iPhones, som gør din iPhone klar igen. Jo ældre din iPhone, desto billigere bliver din iPhone reparation.

Hvad koster det at få repareret en skærm?
- En ny iPhone skærm svinger i pris.

Priseksempler på iPhone skærme:
Phone 8: 599 kr.
iPhone 6: 399 kr.
iPhone 12 Pro Max: 2699 kr.

Du kan tjekke priserne iPhones her.

Kan min iPhone repareres?
- Det korte svar er ja. Der er dog få undtagelser, hvis din iPhone er totalskadet. Dog skal der meget til før, vi siger nej. Vi gør vores bedste for at få din iPhone til at virke igen.

Hvor lang tid tager en reparation af en iPhone?
- Vi tilbyder hurtige reparationer til alle iPhones. De fleste reparationer foretages hurtigt inden for 30 min. Dog kan det godt ske, at det kan tage længere tid.

Kontakt os

Hvis din iPhone trænger til en reparation eller, at du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores formidable kundeservice, som er klar til at hjælpe dig på:

Telefon: +45 32 12 58 30

info@mymobilebutik.dk