My Mobile udvider butikken (fra avisen)

Vokseværk. For to år siden åbnede en lille mobilbutik i Istedgade. Nu er My Mobile flyttet længere hen ad gaden og har fået masser af plads til tilbehør og nye varer - bl.a. alarmer. Og man kan stadig få fikset sin mobil.
Læsning My Mobile udvider butikken (fra avisen) 3 minutes Næste My Mobil er WOOFit forhandler.

Vokseværk. For to år siden åbnede en lille mobilbutik i Istedgade. Nu er My Mobile flyttet længere hen ad gaden og har fået masser af plads til tilbehør og nye varer - bl.a. alarmer. Og man kan stadig få fikset sin mobil.

Når man er fingernem og har forstand på teknik, ligger det lige for at starte en butik som tilbyder alt i service til mobiltelefoner. Og når man tilmed har en bror, der har erfaring og gerne giver gode råd, er der ikke noget at betænke sig ved.

Sådan var det for Maher Al-Musawi, da han for to år siden besluttede sig for at få foden under eget bord og åbne en lille mobilbutik. Han startede med ydmyge 30 kvadratmeter i Istedgade nr. 67, og de lokale fandt hurtigt vej for at få repareret f.eks. ødelagte glas på deres iPhones, købe et smart cover eller en ekstra oplader.

 - Jeg har arbejdet med en masse forskelligt før, bl.a. kørt taxa og arbejdet i restaurant, men jeg har altid været god til teknik, og jeg elsker at reparere mobiltelefoner og computere, fortæller den 41-årige butiksindehaver. Og han måtte hurtigt indse, at han vist hellere måtte kigge sig om efter en større butik, hvis der skulle være plads til de tilstrømmende kunder - og at han ikke både kunne bikse i baglokalet og ekspedere samtidig. Og mange kunder - det tyder på tilfredshed, især fordi mange vendte tilbage til butikken, hvis de skulle have repareret deres mobiltelefon eller købt noget spændende tilbehør.

Voksende succes

En kollega har han fundet i James Reinicke, der som han selv er en teknisk ørn med smil og servicegen, og nye lokaler fandt han centralt i Istedgade nr. 43, hvor Jysk Telecon gennem en lang årrække har haft til huse.

Også alarmer

Han og James har nu hele 80 kvadratmeter at boltre sig på med alt nyt i tilbehør til mobiltelefoner og telefoner samt lidt til computere. Alarmer er det sidste nye, der er taget ind i sortmentet. Men man kan ikke hedde Maher Al-Musawi uden at få spørgsmålet: 

Hvor kommer du fra?

Maher, som han blot kalder sig til daglig, kom til Danmark i 1991 som teenager med sin mor fra Syrien. Han er født i Irak under den såkaldt anden kurdisk-irakiske krig, før Saddam Hussein kom til magten. Om han er glad for sit liv i Danmark, hvor han har fået tre døtre undervejs og nu er direktør i eget firma med voksende succes?

Det lidt generte, stolte smil er ikke til at tage fejl af, selveom Maher vist synes, at det nu bliver lidt for privat. For ham handler det først og fremmest om My Mobile og den service, han og James kan give kunderne, uanset om de vil købe nyt tilbehør eller skal have ordnet en mobiltelefon, pc eller Mac, som er gået i stykker.

- Folk er også velkomne til bare at kigge ind og få råd og vejledning, slutter iværksætteren.

(Afskrift af avisartiklen)